torsdag
yes, trots min förkylning och min oförmåga o svälja normala mängder lagade jag en jävla bulgyrpytt som jag sen inte kunde svälja, kul

vitlök och champinjonsbulgur
ngredienser: 4 portioner
150 gr fint hackade champinjoner
0,5 hackad urkärnad röd paprika
250 gr bulgur
5 dl vatten (Se på ditt paket)
1 vitlöksklyfta finhckad
2 msk olivolja
1 tärning grönsaksbuljong
2 krm socker
Salt och nymald svartpeppar
Gör så här

vitlök och champinjonsbulgur
ngredienser: 4 portioner
150 gr fint hackade champinjoner
0,5 hackad urkärnad röd paprika
250 gr bulgur
5 dl vatten (Se på ditt paket)
1 vitlöksklyfta finhckad
2 msk olivolja
1 tärning grönsaksbuljong
2 krm socker
Salt och nymald svartpeppar
Gör så här
1. Fräs champinjoner, paprika och vitlöken mjuka i olivoljan.
2. Slå på vattnet och lägg i buljongtärningen, smaka sedan av med salt, peppar och strösockret.
3. Slå på bulgur och koka efter instruktionerna på paketet.
förresten, om du har en gammal skruttig aubergine liggandes
aubergineröra
aubergine
vitlök
cremefraiche
görsåhär: stek aubergine i olivolja, mixa med vitlök och creme frache och salt. ät den
Kommentarer
Trackback