husband and wife
Efterpartyt var hur roligt som helst och det bjöds på en kulinarisk resa från norr till söder. Har inga bilder men vi fick b.la tapas till förrätt : Blåmusslor med blåmögelooooost :G Svampstuvning, KalixROM! och till huvudrätt en crazy delicious potatissallad med sparris och sockerärtor, SEN THE WEDDING CAKE!
JA DET BLEV EN SLICE OF HEAVEN. chokladbotten med apelsinmousse! och vitchoklaaadtääckeeee mhhhmm
Fina syster, jag vet att du är en trogen läsare så jag slänger in ett grattis till och en ....cyber-kram. ...ehe
vi vet alla att du och andreas kommer go down in history inte minst för erat snygga modernstyledesigner home som snart ska börja byggas på.
HÄR KOMMER LITE SMÅTT OCH GOTT SOM JAG KÄKAT DE SENASTE DAGARNA





tomat & zucchinipaj med fettaaaost , parmesangratnerade aubergineeer, en crazy ihopslängd grönsaksgryta med saffran och tomat, SWEET HALLOUMI och en snabbwok med soya och indian kryddor, massa olika. och sist en tasty rotfruktsgratäng som jag btw ska ge recepten till för den var verkligen SKITGOD.
Bara o fråga om nivill ha recept eller nåt på resten!
Det här behöver du till 4 portioner:
500 g Hemköp Nyttiga lasagne, fullkorn
3 st morötter, skalade och grovrivna
3 st palsternackor, skalade och grovrivna
2 st gul lök, finhackad
1 burk krossade tomater
500 g Hemköp Nyttiga bladspenat
200 g ost, lätt
3 dl mjölk
2 klyftor vitlök, hackade
salt
peppar
olivolja
Så här gör du:
Hetta upp olja i en panna med höga kanter och fräs morötter, palsternacka och lök mjuka. Slå på krossade tomater och mjölk, sjud i 5 minuter, smaka av med salt och peppar. Varva lasagnenark, grönsaksröra och ost i en ugnsfast form och baka i 175°C ca 40-45 minuter. Hetta upp en panna och fräs vitlöken hastigt i lite olivolja, lägg därefter i spenaten.
Ursäkta mig, det var BLODapelsinmousse. Det var det som var så fantastiskt. Nybörjarmiss syster.