Gratängfever
Eriks gratäng som den ofta benämns i vår familj.
Det kan mycket väl vara den tastiaste och enklaste gratängen you will ever face.
För övrigt, jag sitter i pyjamas och skriver och can I just say att det är fint att starta dagen med lite foodbloggande. Jag har mycket o ta igen, no time for sleep.
Gör den här gratängen och gör den nu!

1 stor aubergine (såklart
1 stor zucchini
typ 3 tomater
1 stor lök
masssaa champinoner
nåra nävar cashewnötter
3 dl matlagningsgrädde, fetto elller mini spelar typ ingen roll.
200 gram fetaost
och lite färsk spenat
färsk basilika
färsk oregano eller torkad
skiva aubergine och lägg i botten, (egentligen ska man helst låta auberginen ligga lite med salt och dra ur vatten men skit i det om du inte pallar) ringla över lite olivolja över auberginen.
Skiva sen zucchinin tomaten och löken och lägg på. ringa lite olja om du vill, det blir bara more tasty. MANKAN ALDRIG TA FÖR MYCKET OLIVOLJA!
hursomhelst, skiva champinjoner och lägg över, strö inötterna. salta och peppra och krydda. grovhacka basilikad och lägg över a lot. hela kruken skulle jag föreslå..mmm
häll sedan över lite mer olja och grädden
in i ugnen på 200 grader i ca 45-50 minuter eller tills den är mosig och mjuk och god.
Ta ut efter 20-25 minuter och strö över fetaost längstupp och spenaten. den kommer bli crispy och very delicious.
ät sen. mmm
Det kan mycket väl vara den tastiaste och enklaste gratängen you will ever face.
För övrigt, jag sitter i pyjamas och skriver och can I just say att det är fint att starta dagen med lite foodbloggande. Jag har mycket o ta igen, no time for sleep.
Gör den här gratängen och gör den nu!

1 stor aubergine (såklart
1 stor zucchini
typ 3 tomater
1 stor lök
masssaa champinoner
nåra nävar cashewnötter
3 dl matlagningsgrädde, fetto elller mini spelar typ ingen roll.
200 gram fetaost
och lite färsk spenat
färsk basilika
färsk oregano eller torkad
skiva aubergine och lägg i botten, (egentligen ska man helst låta auberginen ligga lite med salt och dra ur vatten men skit i det om du inte pallar) ringla över lite olivolja över auberginen.
Skiva sen zucchinin tomaten och löken och lägg på. ringa lite olja om du vill, det blir bara more tasty. MANKAN ALDRIG TA FÖR MYCKET OLIVOLJA!
hursomhelst, skiva champinjoner och lägg över, strö inötterna. salta och peppra och krydda. grovhacka basilikad och lägg över a lot. hela kruken skulle jag föreslå..mmm
häll sedan över lite mer olja och grädden
in i ugnen på 200 grader i ca 45-50 minuter eller tills den är mosig och mjuk och god.
Ta ut efter 20-25 minuter och strö över fetaost längstupp och spenaten. den kommer bli crispy och very delicious.
ät sen. mmm
Kommentarer
Trackback